oKaN
01-09-2025, 01:54 PM
İsim: oKaN
Yaşadığı yer:Ankara/Çorum
Son görevi: AyChat.Org & Chatlak.Com.TeqniC Admin Çok Sevimli (:)
Hakkında:
Önceki Sunucular: - Mynet Haydi.Net ;
Öncelikle 2000 yılların sonunda tanıştığım İRC, ile yıl olmuş 2025 hala beraberim. Mutlu giden bir birlikteliğimiz olmasada alışkanlık diyebiliriz. İlk giriş yaptığım sunucu döneminin Haydi.Net CracK ile BaşladıĞım nasıl bir hayranlık bıraktılarsa hala yad eder yaptığım scprinti kullanırım
kulakları çınlasın. Sonrasında Mynet qibi aynı tadı vermedi zaten geçiş yöntemide pek doğal değildi. haydi.net/ MyNet Superonline derken yıllar geçti sunucular çoğaldı, Sayısını yazamıyacağım kadar sunucuda Yönetim/Dj kadrolarında yer aldım. Çoğalan sunucular içinde kendi sunucularımda oldu. Bunların ilki 2007 yılında haydi.Net di. İlk göz ağrımdır güzelde zamanlarımız oldu fakat kısa sürdü.
Bir diğer projem Laflayalim.Org idi. Kendisinin ve içindeki ekibin bana çok şey kattığını düşündüğüm sunucumdur. Bütün herşeyi ı Gokyuzume borçluyum.Çok deqerli bir üsdattır
ve gelelim günümüze Chatlak.Com.Tr olarak yeniden yola çıktığım serüvende yine @RuHSalatası KardeŞimleyim (RuhsalataSı ) sayesinde AyChat.Org gibi bir değerle yolumuza devam ediyoruz. diyorum burada Konuşucaklarım Bukadardır çok güzel insanlar bana yoldaş olmakta. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.
Mynet.Com; Bu makaleyi hazırlama da desteklerini esirgemeyen eski şirket çalışanı root admin goXXip (imSorry) , yine eski root adminlerden OrLanDo , Ryu, irc coderlerden Supervisor Adminlerinden oKaN, teknik adminlerden OxiGeN , ircoplardan Choice , CrueL , Swat ve eski myops, mysops lardan nicklerini unuttuğum destek olan sevgili Fatal ‘e teşekkür ederim. Çok değerli Abimdir ; Mynet Döneminden Kesintidir.. Biraz Saçmalamak qüzeldir
Saygı değer CoCoriCo Sunucu/Owner .
Sevgi,Saygı,OlmaSı dileğiyle. Te$ekkürler.
Yaşadığı yer:Ankara/Çorum
Son görevi: AyChat.Org & Chatlak.Com.TeqniC Admin Çok Sevimli (:)
Hakkında:
Önceki Sunucular: - Mynet Haydi.Net ;
Öncelikle 2000 yılların sonunda tanıştığım İRC, ile yıl olmuş 2025 hala beraberim. Mutlu giden bir birlikteliğimiz olmasada alışkanlık diyebiliriz. İlk giriş yaptığım sunucu döneminin Haydi.Net CracK ile BaşladıĞım nasıl bir hayranlık bıraktılarsa hala yad eder yaptığım scprinti kullanırım
kulakları çınlasın. Sonrasında Mynet qibi aynı tadı vermedi zaten geçiş yöntemide pek doğal değildi. haydi.net/ MyNet Superonline derken yıllar geçti sunucular çoğaldı, Sayısını yazamıyacağım kadar sunucuda Yönetim/Dj kadrolarında yer aldım. Çoğalan sunucular içinde kendi sunucularımda oldu. Bunların ilki 2007 yılında haydi.Net di. İlk göz ağrımdır güzelde zamanlarımız oldu fakat kısa sürdü.Bir diğer projem Laflayalim.Org idi. Kendisinin ve içindeki ekibin bana çok şey kattığını düşündüğüm sunucumdur. Bütün herşeyi ı Gokyuzume borçluyum.Çok deqerli bir üsdattır
ve gelelim günümüze Chatlak.Com.Tr olarak yeniden yola çıktığım serüvende yine @RuHSalatası KardeŞimleyim (RuhsalataSı ) sayesinde AyChat.Org gibi bir değerle yolumuza devam ediyoruz. diyorum burada Konuşucaklarım Bukadardır çok güzel insanlar bana yoldaş olmakta. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.Mynet.Com; Bu makaleyi hazırlama da desteklerini esirgemeyen eski şirket çalışanı root admin goXXip (imSorry) , yine eski root adminlerden OrLanDo , Ryu, irc coderlerden Supervisor Adminlerinden oKaN, teknik adminlerden OxiGeN , ircoplardan Choice , CrueL , Swat ve eski myops, mysops lardan nicklerini unuttuğum destek olan sevgili Fatal ‘e teşekkür ederim. Çok değerli Abimdir ; Mynet Döneminden Kesintidir.. Biraz Saçmalamak qüzeldir
Saygı değer CoCoriCo Sunucu/Owner .
Sevgi,Saygı,OlmaSı dileğiyle. Te$ekkürler.