13-10-2025, 05:27 PM
📈 SEO Danışmanlığı
Bu bölüm, forum ve topluluk üyelerinin SEO danışmanlığı hizmetlerini tanıtabilecekleri veya talep edebilecekleri resmi alandır.
Lütfen paylaşım yapmadan önce aşağıdaki kurallara dikkat edin.
📜 GENEL BİLGİLENDİRME
• Bu bölüm, SEO hizmeti sunan ve almak isteyen kullanıcılar için oluşturulmuştur.
• Spam, sahte bilgiler veya yanıltıcı reklamlar yasaktır.
• Paylaşımlar yönetim tarafından kontrol edilir ve kurallara uymayan içerikler silinebilir.
• SEO hizmeti ile ilgili yaşanacak anlaşmazlıklardan yönetim sorumlu değildir; kullanıcılar kendi güvenliğini sağlamakla yükümlüdür.
⚠️ KURALLAR
📝 SEO DANIŞMANLIĞI FORMU
Paylaşım yaparken aşağıdaki şablonu kullanabilirsiniz:
📢 DEĞERLENDİRME SÜRECİ
🔒 NOTLAR
SEO hizmetlerinizi paylaşın veya ihtiyaçlarınızı doğru şekilde iletin! 🚀
Bu bölüm, forum ve topluluk üyelerinin SEO danışmanlığı hizmetlerini tanıtabilecekleri veya talep edebilecekleri resmi alandır.
Lütfen paylaşım yapmadan önce aşağıdaki kurallara dikkat edin.
📜 GENEL BİLGİLENDİRME
• Bu bölüm, SEO hizmeti sunan ve almak isteyen kullanıcılar için oluşturulmuştur.
• Spam, sahte bilgiler veya yanıltıcı reklamlar yasaktır.
• Paylaşımlar yönetim tarafından kontrol edilir ve kurallara uymayan içerikler silinebilir.
• SEO hizmeti ile ilgili yaşanacak anlaşmazlıklardan yönetim sorumlu değildir; kullanıcılar kendi güvenliğini sağlamakla yükümlüdür.
⚠️ KURALLAR
- Paylaşım yalnızca kendi verdiğiniz SEO hizmetleri veya talebiniz içindir.
- Küfür, hakaret veya uygunsuz içerik barındıran mesajlar silinir.
- Yanıltıcı veya eksik bilgi içeren hizmet tanıtımları reddedilebilir.
- Aynı hizmeti birden fazla kez paylaşmak yasaktır.
- Paylaşımların güncel ve doğru bilgiler içermesi ilan sahibinin sorumluluğundadır.
📝 SEO DANIŞMANLIĞI FORMU
Paylaşım yaparken aşağıdaki şablonu kullanabilirsiniz:
Alıntı:• Kullanıcı Adı / Şirket Adı:
• Sunulan SEO Hizmeti / Talep Edilen Hizmet:
• Deneyim / Referanslar: (isteğe bağlı)
• Hizmet Ücreti / Teklif:
• Süre / Plan: (örnek: aylık, proje bazlı)
• İletişim Yöntemi: (PM, e-posta, Discord vb.)
• Ek Bilgi / Not: (isteğe bağlı)
📢 DEĞERLENDİRME SÜRECİ
- Paylaşımlar yönetim tarafından kontrol edilir ve kurallara uygun olanlar yayımlanır.
- Uygunsuz veya kurallara aykırı paylaşımlar silinebilir veya uyarı verilebilir.
- Hizmet sahibi, başvurularla ilgilenmek ve gerekli ek açıklamaları yapmakla sorumludur.
🔒 NOTLAR
- SEO hizmeti alım-satım işlemlerinde kullanıcılar kendi güvenliğinden sorumludur.
- Yönetim, hizmetin kalitesi veya sonuçlarından sorumlu değildir.
- Paylaşımlarınızın forum kurallarına ve topluluk standartlarına uygun olması zorunludur.
SEO hizmetlerinizi paylaşın veya ihtiyaçlarınızı doğru şekilde iletin! 🚀