Klavyem.nET Topluluğu.

Tam Versiyon: 🌐 Domain Alım-Satım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
🌐 Domain Alım-Satım

Bu bölüm, forum ve topluluk üyelerinin alan adı (domain) alım, satım veya takas işlemlerini paylaşabilecekleri resmi alandır. 
İlan açmadan önce lütfen aşağıdaki kurallara dikkat edin. 

📜 GENEL BİLGİLENDİRME
• Bu bölüm yalnızca kendi sahip olduğunuz domainler için geçerlidir. 
• Başkasına ait domainleri izinsiz satmak veya ilanlamak yasaktır. 
• Dolandırıcılık, spam veya telif ihlali içeren ilanlar kesinlikle yasaktır
• İlanlar yönetim tarafından kontrol edilir ve kurallara uymayan içerikler silinebilir. 

⚠️ KURALLAR
  • İlan yalnızca kendi domaininiz için geçerlidir; başkasının domaini için ilan açılamaz. 
  • Küfür, hakaret veya uygunsuz içerik barındıran ilanlar silinir
  • Aynı domain için birden fazla ilan açmak yasaktır. 
  • Fiyat ve satış koşulları eksik veya yanıltıcı olmamalıdır. 
  • İlanın güncel tutulması ve domain bilgilerin doğruluğu ilan sahibinin sorumluluğundadır. 
  • Domain satışında veya takasında yaşanacak anlaşmazlıklardan yönetim sorumlu değildir; kullanıcılar kendi güvenliğini sağlamakla yükümlüdür. 

📝 DOMAIN İLAN FORMU
İlan verirken aşağıdaki şablonu kullanabilirsiniz:

Alıntı:• Domain Adı: 
• Satış / Takas / Kiralama: 
• Fiyat / Teklif: 
• Durum: (boşta, aktif, süresi dolmak üzere) 
• Satış / Transfer Yöntemi: (örnek: escrow, manuel transfer, platform) 
• İletişim Yöntemi: (PM, e-posta, Discord vb.) 
• Ek Bilgi / Not: (isteğe bağlı)

📢 DEĞERLENDİRME SÜRECİ
  • İlanlar yönetim tarafından kontrol edilir ve kurallara uygun bulunan ilanlar yayımlanır. 
  • Uygunsuz veya kurallara aykırı ilanlar silinebilir veya uyarı verilebilir
  • İlan sahipleri başvurularla ilgilenmek ve gerekli ek açıklamaları yapmakla sorumludur. 

🔒 NOTLAR
  • Domain alım-satım işlemlerinde kullanıcılar kendi güvenliğinden sorumludur. 
  • Yönetim, dolandırıcılık veya yanlış ilan nedeniyle oluşacak kayıplardan sorumlu değildir. 
  • Paylaşımlarınızın forum kurallarına ve topluluk standartlarına uygun olması zorunludur. 

Domainlerinizi güvenli bir şekilde paylaşın ve alıcı/satıcılarla doğru iletişim kurun! 🌟