13-10-2025, 05:23 PM
🌐 Web Site Tanıtımı
Bu bölüm, forum ve topluluk üyelerinin kendi web sitelerini tanıtabilecekleri resmi alandır.
Lütfen tanıtım yaparken aşağıdaki kurallara dikkat edin.
📜 GENEL BİLGİLENDİRME
• Bu bölüm yalnızca aktif ve kendi yönetiminizde olan web siteleri için geçerlidir.
• Spam, virüs, zararlı yazılım veya telif haklarını ihlal eden içerik paylaşmak yasaktır.
• Tanıtımlar yönetim tarafından kontrol edilir ve kurallara uymayan içerikler silinebilir.
⚠️ KURALLAR
📝 TANITIM FORMU
Tanıtım yaparken aşağıdaki şablonu kullanabilirsiniz:
📢 DEĞERLENDİRME SÜRECİ
🔒 NOTLAR
Web sitenizi tanıtın ve topluluğumuza değer katın! 🌟
Bu bölüm, forum ve topluluk üyelerinin kendi web sitelerini tanıtabilecekleri resmi alandır.
Lütfen tanıtım yaparken aşağıdaki kurallara dikkat edin.
📜 GENEL BİLGİLENDİRME
• Bu bölüm yalnızca aktif ve kendi yönetiminizde olan web siteleri için geçerlidir.
• Spam, virüs, zararlı yazılım veya telif haklarını ihlal eden içerik paylaşmak yasaktır.
• Tanıtımlar yönetim tarafından kontrol edilir ve kurallara uymayan içerikler silinebilir.
⚠️ KURALLAR
- Web sitesi tanıtımı yalnızca kendi siteniz için geçerlidir. Başkasının sitesi için reklam yapmak yasaktır.
- Küfür, hakaret veya uygunsuz içerik barındıran tanıtımlar silinir.
- Aynı site için birden fazla tanıtım açmak yasaktır.
- Telif hakkı ihlali veya yasadışı içerik barındıran siteler reddedilir ve silinir.
- Tanıtımların güncel tutulması ve bağlantıların çalışır durumda olması ilan sahibinin sorumluluğundadır.
📝 TANITIM FORMU
Tanıtım yaparken aşağıdaki şablonu kullanabilirsiniz:
Alıntı:• Web Site Adı:
• Web Site Adresi (URL):
• Site Türü / Kategorisi: (örnek: forum, oyun, blog, radyo, teknoloji)
• Site Özellikleri: (örnek: özel içerik, üyelik, sohbet odası)
• Hedef Kitleniz:
• Ek Bilgi / Notlar: (isteğe bağlı)
📢 DEĞERLENDİRME SÜRECİ
- Tanıtımlar yönetim tarafından kontrol edilir ve uygun bulunan siteler yayımlanır.
- Uygunsuz veya kurallara aykırı olan tanıtımlar silinebilir veya uyarı verilebilir.
- Tanıtım sahipleri, başvurularla ilgilenmek ve gerekli ek açıklamaları yapmakla sorumludur.
🔒 NOTLAR
- Tanıtım bölümü yalnızca kendi sitenizi tanıtmanız için kullanılır.
- Yönetim, gerekli gördüğü durumlarda tanıtımı reddetme veya silme hakkını saklı tutar.
- Paylaşımlarınızın forum kurallarına ve topluluk standartlarına uygun olması zorunludur.
Web sitenizi tanıtın ve topluluğumuza değer katın! 🌟