Klavyem.nET Topluluğu.

Tam Versiyon: 🌐 Web Site Tanıtımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
🌐 Web Site Tanıtımı

Bu bölüm, forum ve topluluk üyelerinin kendi web sitelerini tanıtabilecekleri resmi alandır. 
Lütfen tanıtım yaparken aşağıdaki kurallara dikkat edin. 

📜 GENEL BİLGİLENDİRME
• Bu bölüm yalnızca aktif ve kendi yönetiminizde olan web siteleri için geçerlidir. 
• Spam, virüs, zararlı yazılım veya telif haklarını ihlal eden içerik paylaşmak yasaktır
• Tanıtımlar yönetim tarafından kontrol edilir ve kurallara uymayan içerikler silinebilir. 

⚠️ KURALLAR
  • Web sitesi tanıtımı yalnızca kendi siteniz için geçerlidir. Başkasının sitesi için reklam yapmak yasaktır
  • Küfür, hakaret veya uygunsuz içerik barındıran tanıtımlar silinir
  • Aynı site için birden fazla tanıtım açmak yasaktır
  • Telif hakkı ihlali veya yasadışı içerik barındıran siteler reddedilir ve silinir
  • Tanıtımların güncel tutulması ve bağlantıların çalışır durumda olması ilan sahibinin sorumluluğundadır. 

📝 TANITIM FORMU
Tanıtım yaparken aşağıdaki şablonu kullanabilirsiniz:

Alıntı:• Web Site Adı: 
• Web Site Adresi (URL): 
• Site Türü / Kategorisi: (örnek: forum, oyun, blog, radyo, teknoloji) 
• Site Özellikleri: (örnek: özel içerik, üyelik, sohbet odası) 
• Hedef Kitleniz: 
• Ek Bilgi / Notlar: (isteğe bağlı)

📢 DEĞERLENDİRME SÜRECİ
  • Tanıtımlar yönetim tarafından kontrol edilir ve uygun bulunan siteler yayımlanır. 
  • Uygunsuz veya kurallara aykırı olan tanıtımlar silinebilir veya uyarı verilebilir
  • Tanıtım sahipleri, başvurularla ilgilenmek ve gerekli ek açıklamaları yapmakla sorumludur. 

🔒 NOTLAR
  • Tanıtım bölümü yalnızca kendi sitenizi tanıtmanız için kullanılır. 
  • Yönetim, gerekli gördüğü durumlarda tanıtımı reddetme veya silme hakkını saklı tutar. 
  • Paylaşımlarınızın forum kurallarına ve topluluk standartlarına uygun olması zorunludur. 

Web sitenizi tanıtın ve topluluğumuza değer katın! 🌟