13-10-2025, 05:20 PM
⚠️ Şikayetleriniz
Bu başlık, forum ve IRC topluluğunda karşılaştığınız olumsuz durumları, kural ihlallerini veya sorunları bildirmeniz için oluşturulmuştur.
Lütfen şikayetlerinizi iletirken aşağıdaki kurallara dikkat edin.
📜 GENEL BİLGİLENDİRME
• Şikayet başvuruları yalnızca topluluk içi kullanıcı davranışları, forum veya IRC içerikleri ile ilgili olabilir.
• Kişisel anlaşmazlıklar veya tartışmalar için arabuluculuk talebi ayrı başlık altında yapılmalıdır.
• Şikayetler yönetim ekibi tarafından incelenecek ve uygun görülmesi halinde gerekli işlem yapılacaktır.
• Şikayet edilen kullanıcıya veya içeriğe dair detaylı bilgi paylaşmak talebin işlenmesini hızlandırır.
⚠️ KURALLAR
📝 ŞİKAYET FORMU
Şikayetlerinizi iletirken aşağıdaki formu doldurun:
📢 DEĞERLENDİRME SÜRECİ
🔒 NOTLAR
Sorunları bildirerek topluluğumuzun güvenli ve düzenli kalmasına yardımcı olun! 🛡️
Bu başlık, forum ve IRC topluluğunda karşılaştığınız olumsuz durumları, kural ihlallerini veya sorunları bildirmeniz için oluşturulmuştur.
Lütfen şikayetlerinizi iletirken aşağıdaki kurallara dikkat edin.
📜 GENEL BİLGİLENDİRME
• Şikayet başvuruları yalnızca topluluk içi kullanıcı davranışları, forum veya IRC içerikleri ile ilgili olabilir.
• Kişisel anlaşmazlıklar veya tartışmalar için arabuluculuk talebi ayrı başlık altında yapılmalıdır.
• Şikayetler yönetim ekibi tarafından incelenecek ve uygun görülmesi halinde gerekli işlem yapılacaktır.
• Şikayet edilen kullanıcıya veya içeriğe dair detaylı bilgi paylaşmak talebin işlenmesini hızlandırır.
⚠️ KURALLAR
- Şikayeti yalnızca kendi gözlemleriniz veya deneyimleriniz için iletin.
- Küfür, hakaret veya tehdit içeren mesajlar işleme alınmaz.
- Başkasının yerine şikayette bulunmak yasaktır.
- Şikayetlerinizi açıklayıcı ve net şekilde yazın.
- Sürekli aynı konu üzerinden şikayet göndermek veya spam yapmak yasaktır.
📝 ŞİKAYET FORMU
Şikayetlerinizi iletirken aşağıdaki formu doldurun:
Alıntı:• Şikayetçi Kullanıcı Adınız:
• Şikayet Edilen Kullanıcı / İçerik: (link veya detay verin)
• Şikayet Konusu: (örnek: küfür, spam, uygunsuz içerik, reklam)
• Tarih ve Saat:
• Detaylı Açıklama:
• Ek Not (isteğe bağlı):
📢 DEĞERLENDİRME SÜRECİ
- Şikayetler yönetim ekibi tarafından gizlilik içinde incelenir.
- Uygun görülmesi halinde ilgili kullanıcı uyarılır, ceza alabilir veya içerik silinebilir.
- İşlem sonuçları talep sahibine özel mesaj veya konu yanıtıyla bildirilebilir.
- Yönetim, gerekli görmediği veya kurallara uymayan şikayetleri dikkate almama hakkına sahiptir.
🔒 NOTLAR
- Şikayet başvurusu göndermek, kullanıcıya veya topluluğa zarar vermek amacıyla kullanılamaz.
- Yönetim ekibi, kararları tamamen kendi takdirine göre verir.
- Şikayetlerinizi düzgün ve yapıcı bir dil ile iletmeniz sürecin hızlı ilerlemesini sağlar.
Sorunları bildirerek topluluğumuzun güvenli ve düzenli kalmasına yardımcı olun! 🛡️