Klavyem.nET Topluluğu.

Tam Versiyon: Bilişim Dünyasından Son Haberler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bilişim Dünyasından Son Haberler

E-Ticaret ve Dijital Dönüşüm
- IdeaSoft, kurumsal kimliğini ve logosunu yenileyerek e-ticaretin merkezinde konumlanan çözüm ortağı rolünü simgeliyor. (bthaber.com)
- Gıda ve ilaç lojistiği, dijitalleşme sayesinde hız kazanıyor. Özellikle soğuk zincir taşımacılığında, e-irsaliye sistemlerinin devreye girmesiyle ürünler daha hızlı ve güvenli bir şekilde taşınıyor. (bthaber.com)
- Semt pazarlarında, nakit taşıma zorunluluğu ortadan kalkıyor. Kredi ve banka kartıyla ödeme yaygınlaştırılarak pazarlarda dijitalleşme sağlanıyor. (bthaber.com)

Siber Güvenlik ve İş Sürekliliği
- İşNet, doğal afetler, siber saldırılar ve donanım arızaları gibi beklenmedik durumlara karşı iş sürekliliğini korumak amacıyla Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği çözümleri geliştiriyor. (bthaber.com)
- Gardiyan Sistem Güvenlik Teknolojileri A.Ş., Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi listesinde 4. sırada yer alarak siber güvenlik alanındaki başarısını kanıtlıyor. (bthaber.com)

Fintech ve Dijital Ödeme Sistemleri
- Sigorta sektörü, poliçe yönetimi dışında tahsilat, iade ve müşteri deneyimi gibi finansal süreçlerde dijital ödeme sistemlerini entegre ederek dijitalleşmeye öncelik veriyor. (bthaber.com)
- Tahsilat süreçleri, entegre ve hızlı bir şekilde dijitalleşerek, Türkiye'nin fintech sektörünü iç pazarda dönüştürmenin ötesinde dış pazarlara teknoloji ihraç eden bir güç haline getiriyor. (bthaber.com)

Dijital Dönüşüm ve İnovasyon
- Eksim Holding Teknoloji Başkanı Sami Saraç, teknoloji yatırımlarının sadece verimliliği ve kârlılığı artırmakla kalmadığını, aynı zamanda müşteri deneyimini de iyileştirdiğini belirtiyor. (bthaber.com)

Yapay Zeka ve Eğitim
- Kayseri Bilişim Akademisi, gençleri yapay zeka, programlama ve siber güvenlik gibi konularda eğitmek için kuruldu. Katılımcılar geleceğin teknolojileri hakkında bilgi sahibi olacaklar. (sondakika.com)
- Beylikdüzü Belediyesi, gençleri geleceğin teknolojileri ile buluşturmak amacıyla 'Çevrimiçi Bilişim Eğitim Lansmanı ve Teknoloji Festivali' düzenledi. Etkinlikte TALENT14 Dijital Eğitim Platformu tanıtılarak yapay zeka, siber güvenlik ve robotik kodlama alanlarında atölyeler gerçekleştirildi. (sondakika.com)