Klavyem.nET Topluluğu.

Tam Versiyon: www.ihlamurcicekleri.com
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ihl

Ihlamur çiçeklerime hoşgeldin sevgili ziyaretçi..
Ihlamur çiçeği benim için sonbahardır , mis gibi kokar , baygın baygın , inadına gelmekte olan kışın..
Ihlamur çiçeği hasrettir , geçen ve asla tekrar geri gelmeyecek yıllara , çocukluğuma , gidenlere , hiç gelmeyenlere..
Ihlamur çiçeği , umut etmektir , ıhlamur çiçeği beklemektir..

[Resim: i5xoshw.png]

Kendime ait yazıları , şiirleri , zaman zaman çok sevdiğim bir hikayeyi sizlerle paylaşmak adına , 
zaman zaman mutluluguma , zaman zaman hüznüme ortak olmanızı temenni ediyorum ve bekliyorum

(15-09-2025, 10:33 AM)HatuN yazdı: [ -> ]Ihl

Ihlamur çiçeklerime hoşgeldin sevgili ziyaretçi..
Ihlamur çiçeği benim için sonbahardır , mis gibi kokar , baygın baygın , inadına gelmekte olan kışın..
Ihlamur çiçeği hasrettir , geçen ve asla tekrar geri gelmeyecek yıllara , çocukluğuma , gidenlere , hiç gelmeyenlere..
Ihlamur çiçeği , umut etmektir , ıhlamur çiçeği beklemektir..

[Resim: i5xoshw.png]

Kendime ait yazıları , şiirleri , zaman zaman da çok sevdiğim bir hikayeyi sizlerle paylaşmak adına , 
zaman zaman mutluluğuma , zaman zaman hüznüme ortak olmanızı temenni ediyorum ve bekliyorum.

"Ne güzel bir paylaşım niyeti… Kelimelerle yolculuk eden yürekler, birbirini daha derinden tanır. Yazılarını, şiirlerini ya da içinden geçenleri okumak; kelimelerinin gölgesinde soluklanmak, satır aralarına sığınmak isterim. Her satır bir yolculuk, ve sen yola çıkan güzel bir niyetsin. Hislerini samimiyetle paylaştığın her an burada bir iz bırakacaktır."

"Satırlar susmaz, yeter ki içinden geçenleri dinlemeyi bilen biri olsun."

Keyifli forumlar. (:
Teşekkür ederim @RüyaKapanı
Kelimelerim ,kelimeleriniz , sesim sesiniz olsun isterim.
Her Daim soluklanmak için güzel seçimdir ıhlamur ağacı. Sarar sarmalar ,kucaklar ,şifadır.
ne zaman istersen..