Klavyem.nET Topluluğu.

Tam Versiyon: ~` Tasarımda Kadınların İmzası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tasarım süreçlerinde, stratejik bakış Kadının gücünü anlatır.. Akademisyen Kitabevlerinde belirli branşlarda
Belli başlı çalışmalar ve seminerler gerçekleşir, bunun sonucunda Kadın kendine yakın bulduğu el becerisinin de olduğu dallarda eğitim alır ve çalışmalarını bu şekilde dewam ettirir,... Kadın dilerse her şeyi başarabilir..`  Heart  Burcu ??
(12-09-2025, 02:34 AM)BurCu yazdı: [ -> ]Tasarım süreçlerinde, stratejik bakış Kadının gücünü anlatır.. Akademisyen Kitabevlerinde belirli branşlarda
Belli başlı çalışmalar ve seminerler gerçekleşir, bunun sonucunda Kadın kendine yakın bulduğu el becerisinin de olduğu dallarda eğitim alır ve çalışmalarını bu şekilde dewam ettirir,... Kadın dilerse her şeyi başarabilir..`  Heart  Burcu ??

Kadın dilerse herşeyi başarabilir ne kadar doğru bir söz biz istediğimiz herşeyi yapabilme gücüne sahibiz aslında bastirilmadigimiz sürece emeğine sağlık canim Heart
(12-09-2025, 02:34 AM)BurCu yazdı: [ -> ]Tasarım süreçlerinde, stratejik bakış Kadının gücünü anlatır.. Akademisyen Kitabevlerinde belirli branşlarda

@BurCu, aslında kadınların gerçek gücü, sadece öğrendikleriyle değil; hayal ettiklerini cesaretle gerçeğe dönüştürebilmelerinde saklı. Tasarım gibi yaratıcı alanlarda stratejik düşünceyle birleşen bu cesaret, hem bireysel hem de toplumsal dönüşümlere kapı açıyor. Eğitim ve seminerler, bu sürecin sadece bir parçası; esas büyüme, kadınların kendi potansiyellerini keşfedip, dünyaya iz bırakma kararlılığında. Her adımda biraz daha güçlenen kadın, sadece kendi hayatını değil, çevresindekilerin hayatını da aydınlatır. Senin gibi kadınların cesareti, daha eşit ve yaratıcı bir dünya için umut oluyor. Unutma, sınırlarını sadece sen belirleyebilirsin!   :)

Keyifli forumlar ve bol ilham dolu sohbetler dilerim!  :)